Tävling vinn ett par fina tofflor från Shepherd

Campadre har en finfin kampanj från Shepherd som går upp imorgon , , jag älskar mina tofflor därifrån och har dom jämt på fötterna .

Varma och mjuka , perfekt när man bor i hus och har iskalla golv.

Sen tycker jag att dom är så vansinnigt söta också.

Nu ska ni få chansen att vinna ett par likadana i samarbete med Campadre.

För att ha chansen att bli lycklig ägare till dessa ska ni:

1, Anmäla er på Campadre om ni inte redan är medlemmar och det gör ni här

2, Gilla Campadre på facebook och det gör ni här och dianasdrömmar här.

Dela tävlingen på facebook.

3. Motivera varför du ska vinna.

Tävlingen håller på februari ut.

Lycka till!

Kram Diana

diana

En lifestyleblogg med försmak för livets goda såsom mode, shopping, skönhet,inredning, resor,mat och bak.Man måste unna sig är mitt motto och såklart att ha kul.Hoppas du ska trivas här inne hos mig.

31 Comments

  1. Hej!
    Min mamma har världens mest frusna fötter. Hon fyller år i mars, så det här vore den perfekta presenten. Dessutom köper hon alltid sådana där fula gubbtofflor som varken håller värmen eller är fina 🙂

    Jag gillar redan på fb som Paola Allegrini och är medlem hos Campadre.

  2. Huset är iskallt, vår värmepanna har gått sönder. Vi har elektriska fläktar i de rummen vi vistas i och eldar med ved som galningar. Pannan skall repareras men i väntan på rörläggare eller elektriker, jag vet inte, skulle dagarna kännas lättare i Shepherd toffeln.

  3. Jag tycker att jag ska vinna som en liten tröst för att jag inte kunde delta i erat bloggevent på Krusenberg
    Hade långhelgsjobb på demenscentret jag jobbar

  4. Åh, vad glad jag blev när jag såg denna tävlingen!
    Alltså, jag kan typ inte beskriva hur dålig blodcirkulation, och då extremt kalla fötter, jag har! Typ inget flöde alls till fossingarna! Vilket betyder att det antingen är mormors raggsockor eller mina alldeles för slitna Shepherd (vanlig, ”trist” modell) som finns på mina fötter. Alltid. Att få piffa upp min hemmaoutfit just nu med ett par supersöta innetofflor som dessa skulle göra min dag!

    Just nu sitter jag i köket med mina tår mot elementet. Det säger väl nåt kanske hur kalla de är… 😉
    Ha en fin kväll!

    Gillar dig och Camprade på FB, har delat länken till detta inlägget på FB också 🙂
    Kram

  5. Hej
    Jag är redan medlem på campadre och jag gillar er båda på FB, Tina Carlström.
    Jag har tipsat på FB, https://www.facebook.com/tina.carlstrom.351?ref=tn_tnmn

    Jag är otroligt frusen om mina fötter och har länge letat efter ett par shephard tofflor, vill ha en par mjuka och inte hårda tofflor och dessa ser ju otroligt sköna ut. Hoppas jag kan få chansen att strosa runt i dessa gosiga tofflor året runt!

    Kram Tina

  6. Vilka fina tofflor!
    Jag har gjort illa mitt knä och ligger hemma med hela vänstra benet i gips.
    I vårt gamla hus fryser jag ofta om fötterna, men nu när jag inte får/kan röra mig så mycket är det ännu värre.
    Ett par gosiga, söta innetofflor, skulle göra mina stackars fötter så glada!

    Jag gillar på Facebook och Campadre är jag medlem i sedan tidigare.

  7. Åååå dom här tofflorna har jag läääänge velat ha,
    Att få känna sig fin även i myskläder när man dessa på sig ta.
    Mysa med sin kärlek i soffan tills våren knackar på,
    För att sen till hösten ta fram och värma varje tå. 😉

  8. Hej! Jag gillar dig och Campadre på FB och är medlem på Campadre sedan länge (Malin Junghard).

    Jag vill gärna vinna eftersom att jag är gravid med vårt första barn och snart föräldraledig och då vill jag gärna mysa runt hemma i dessa varma tofflor! De kommer både värma mina fötter OCH är trevliga att titta på (vilket är oavnligt i toffeldjungeln!). Skulle bli överlycklig om jag vann dem! Håller tummarna!

  9. Jag vill vinna därför att jag har golvkallt och väldigt kalla fötter och skulle älska att stoppa fötterna i dessa mysiga och fina tofflor.

    Gillar er bägge, Åsa Olsson

    Är redan medlem på Campadre.

  10. 1. Jag är medlem hos Campadre sedan lång tid tillbaka och har handlar mycket fint där!

    2. Har gillat Campadre och dianasdrömmar på facebook!

    3. Men åh, så gosiga och fina tofflor, jättesöta dessutom! Var väldigt svårt sjuk för några år sedan och en av komplikationerna efter det är att blodcirkulationen är kraftigt försämrad. Jag fryser ständigt och speciellt om händer och fötter. Att få vinna de här varma, mysiga tofflorna skulle vara helt perfekt för mig, hoppas på tur!

  11. Är medlem och gillar er båda på FB, delar såklart!

    Ja, tala inte om kalla golv, burrrrrrr…. Hur varmt man än har det i huset är golven svinkalla trots parkett… Mina tofflor gick nyligen sönder och jag är i stort behov av ett par nya gosiga, varma och snygga tofflor!

    Kram!

  12. Jag bröt min fot för ungefär två år sen och fick in skruvar och klammer och spikar i foten, igår opererade jag bort dom och har superont idag, är trött, och går på kryckor nät jag inte ligger med foten i högläge, jag är sååå värd ett par nya fina tofflor efter den här resan!! Kram Eva

  13. Hej!
    Söta tofflor, kallt på gollvet det har nog många, även JAG!
    Så jag är med och tävlar, följer gillar, och delar!

  14. Efter att jag, för 8 år sedan, fick problem med cirkulationen och låg stilla i en sjukhus en längre tid, fick jag problem med mina fötter och kan sedan dess inte gå utan att ha något på fötterna, inte ens inomhus, då jag annars får väldigt ont under fötterna och i tårna. Att få ha dessa varma, gosiga tofflor från Shepherd skulle inte bara vara skönt för fötterna, de skulle se väldigt söta ut också 🙂

  15. kalla frusna tår
    en mamma alltid får
    när dottern hennes tar
    det varmaste mamman har.

    ett par tossor söta som få
    som kan värma en och annan tå
    vill mamman sin dotter ge
    så mamman får ha sina tofflor ifre´

    Kram och tack för fin blogg! <3

  16. Gillar på fb med namnet Jenny bambi Eriksson och har även delat tävlingen! Är medlem hos campadre.
    Motivering: för 3 1/2 år sedan så bröt jag min fotled på 3 ställen och fick inopererat 2 metallplattor och 10 skruvar. Sedan dess får jag en fruktansvärd värk och smärta o foten så fort metallen blir kall och därför måste jag ständigt hålla fötterna varma! Jag sover med strumpor och har ibland på mig dubbla strumpor om det är kyligt. Jag äger inga varma tofflor så det hade varit helt fantastiskt att vinna dessa!

  17. Gillar er båda på FB (Carina Henemo) och är medlem på Campadre. Har delat på FB.
    Min fötter är som is, får dem inte varma på något vis! Ett par ulliga tofflor gör nog susen, för en 3-barnsmamma som ständigt är frusen!

  18. Gillar båda på fb – anna Lundqvist
    Är redan med i Campadre

    Vill gärna ha dessa finingar på mina kalla fötter. Maken blir skitsur när jag kommer med mina kalla fötter på kvällarna och lägger de i hans knäveck…. Med dessa hade han sluppit den frostchocken.

  19. Jag är gärna med och tävlar, och skulle väldigt gärna vilja vinna ett par mjuka tofflor att mysa i om kvällarna och mornarna här hemma.

    Jag är medlem på Campadre sedan tidigare, och gillar både din och deras sida på FB (Sanna Kaakinen) och har även delat tävlingen där.

    Kram Sanna

  20. Har anmält mig på Campadre och gillat dem och dianas drömmar på FB samt delat tävlingen!
    Jag skulle vilja vinna tofflorna eftersom jag är såå frusen om fötterna! Skulle vara underbart att kliva i ett par mysiga tofflor när jag går upp tidigt på morgonen eller när jag kommer hem efter en lång dag i skolan 🙂
    Kram!

  21. Jag skulle vilja vinna de söta tofflorna för att jag har nött upp de jag har =D
    Gillat & delat

  22. Jag gillar både Dianasdrömmar och Campadre på FB redan och jag har delat tävlingen genom min FB (Beatrice Bäckstrand).
    Jag vill vinna för att dessa tofflor vore perfekt för mig!
    Jag är så frusen och går alltid omkring med dubbla strumpor här hemma för att vi har det så kallt. Vår hyresvärd är värdelös och bryr sig tyvärr heller inte om våra klagomål, så som sagt – ett par härliga tofflor som värmer mina frusna fötter både morgon och kväll vore himmelriket för mig!

  23. Med tanke på att jag är mysdjuret själv här hemma och alltid fryser om fötterna skulle dom passa bra på mina små tossor…. Tänk dig en fredagkväll, en god middag, trevligt sällskap, ett glas champagne och ett par tofflor från Sheperd… Det ÄR kärlek <3

    Har gillat på alla ställen jag kan gilla…

    Kramiz

  24. Hej!

    Jag är sedan tidigare medlem på Campadre och gillar nu båda sidorna på Facebook.

    Jag vet inte varför men jag har någon mirakulös blodcirkulation och fryser nästan aldrig. Så tofflor har aldrig varit något jag använt mig av. Blir bara så otroligt varm av det.

    Därför vill jag inte vinna åt min själv utan jag vill vinna åt min moster. En riktig superkvinna och en fantastisk medmänniska. Hon är en stor förebild för mig och en riktig kämpe. Om drygt tre veckor ska hon in på sjukhus för att opereras för cancer i bukspottkörteln. Hon kommer tvingas vara på sjukhus en längre tid och sedan efter operation kommer hon även bli tvungen att gå på strålbehandling för att undvika att den kommer tillbaka.

    Men andra ord kommer hon bli tvingad att spendera massa tid både på sjukhus och hemma och vi i familjen ska självklart göra allt för att finnas där för henne. Men det hade även känts bra att ge henne ett par fina gosiga tofflor så hon slipper frysa och kanske kan känna sig lite mer hemma på sjukhuset.

    Kramar Elisabeth

    https://www.facebook.com/elisabeth.melene/posts/523473201102923?stream_ref=10

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *